Όροι και Προϋποθέσεις

Το Α.ΕΛΛΑΣ είναι ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης σκαφών και εξοπλισμού για σκάφη μέσω του Διαδικτύου, και ανήκει στην εταιρία με την επωνυμία ΑΕΛΛΑΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΟΝ ΙΚΕ, που εδρεύει στις Αχαρνές (Θρακομακεδόνων 62) με τηλέφωνο (+30) 210-2403400.

Πριν εισέλθετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα και περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας, σας καλούμε να συμβουλευτείτε τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις, που εφαρμόζονται ειδικά για τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος της ΑΕΛΛΑΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΟΝ ΙΚΕ, που βρίσκεται στην διεύθυνση www.aellas.gr. Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις διότι η τυχόν συναλλαγή σας μαζί μας μέσω της ανωτέρω ιστοσελίδα www.aellas.gr διέπεται από τους παρακάτω όρους και η συναλλαγή σας μαζί μας συνεπάγεται την αποδοχή των όρων αυτών

Η ΑΕΛΛΑΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΟΝ ΙΚΕ διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών, που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος. Η ΑΕΛΛΑΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΟΝ ΙΚΕαναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρηστές για τυχόν τροποποιήσεις καθώς και για οποιαδήποτε αλλαγή, μέσω της ιστοσελίδας του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος. Διευκρινίζεται ότι η αλλαγή όρων δεν καταλαμβάνει παραγγελίες τις οποίες έχετε ήδη κάνει.

Η ιστοσελίδα www.aellas.gr είναι ο επίσημος διαδικτυακός τόπος της ΑΕΛΛΑΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΟΝ ΙΚΕ. Όλο το περιεχόμενο των ιστοσελίδων, που αναρτάται από την ΑΕΛΛΑΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΟΝ ΙΚΕ, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της ΑΕΛΛΑΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΟΝ ΙΚΕ και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων. Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν την ΑΕΛΛΑΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΟΝ ΙΚΕ ή/και το ηλεκτρονικό της κατάστημα ή/και τρίτα μέρη συμβεβλημένα με αυτούς καθώς και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους, είναι αποκλειστικά σήματα και διακριτικά γνωρίσματα της ΑΕΛΛΑΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΟΝ ΙΚΕ ή/και του www.aellas.gr ή/και των άνω τρίτων μερών και προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί εμπορικών σημάτων και βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας και αθεμίτου ανταγωνισμού. Σε κάθε περίπτωση η εμφάνισή και έκθεση τους στις ιστοσελίδες www.aellas.gr δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.

Οι χρήστες των ιστοσελίδων www.aellas.gr αποδέχονται ότι δεν θα χρησιμοποιούν αυτές και το ηλεκτρονικό κατάστημα της ΑΕΛΛΑΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΟΝ ΙΚΕγια αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε Περιεχομένου είναι παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο, λιβελογραφικό, αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου, δείχνει εμπάθεια, ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις, δύναται να προκαλέσει βλάβες σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο, δεν δικαιούται να μεταδοθεί σύμφωνα με την νομοθεσία ή τις συμβατικές ή διαχειριστικές σχέσεις (όπως εσωτερικές πληροφορίες, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται σε συμφωνίες εμπιστευτικότητας), παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή παρεμπόδιση της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, ηθελημένα ή αθέλητα παραβαίνει την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και των διατάξεων αυτής, δύναται να παρενοχλήσει τρίτους με οποιοδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε περιεχόμενο χρησιμοποιείται για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων των χρηστών.

Η ΑΕΛΛΑΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΟΝ ΙΚΕ εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των τελικών καταναλωτών περί του χρόνου παράδοσης των προϊόντων τους. Το ηλεκτρονικό κατάστημα της ΑΕΛΛΑΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΟΝ ΙΚΕ δεν φέρει ευθύνη για τυχόν τεχνικά προβλήματα που τυχόν παρουσιασθούν στους χρήστες όταν επιχειρούν την πρόσβαση στον δικτυακό τόπο και κατά την διάρκεια αυτής και έχουν σχέση με τη λειτουργία ή συμβατότητα της δικής τους υποδομής με τη χρήση του δικτυακού τόπου. Επίσης η ΑΕΛΛΑΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΟΝ ΙΚΕ ουδεμία ευθύνη έχει για πράξεις ή παραλείψεις τρίτων και ιδιαίτερα μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού.

Ασφάλεια:

Η ΑΕΛΛΑΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΟΝ ΙΚΕ αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφαλείας των Προσωπικών σας Δεδομένων καθώς και των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών. Για τις αγορές σας από την ιστοσελίδα www.aellas.gr δεν θα σας ζητηθούν ποτέ τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας. Η εταιρία ΑΕΛΛΑΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΟΝ ΙΚΕ δεν μπορεί να έχει καμία ευθύνη για την ασφάλεια των συναλλαγών που γίνονται σε άλλες σελίδες.

Η τήρηση του απορρήτου είναι αυτονόητη. Οι ίδιες βασικές αρχές που διέπουν τις κλασσικές συναλλαγές ισχύουν και στην περίπτωση του e-commerce (ηλεκτρονικού εμπορίου). Όλες οι πληροφορίες που διαβιβάζονται από τον χρηστή /μέλος στη ΑΕΛΛΑΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΟΝ ΙΚΕ είναι εμπιστευτικές .Μόνο εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες των συναλλαγών σας και μόνο όποτε αυτό είναι αναγκαίο, π.χ. για τη διεκπεραίωση των αιτήσεών σας.

Η εταιρεία ΑΕΛΛΑΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΟΝ ΙΚΕ, ακολουθώντας απαρέγκλιτα τις αρχές της προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται από τους σχετικούς νόμους και Διεθνείς συμβάσεις δεν πρόκειται να προβεί σε οποιαδήποτε αθέμιτη και χωρίς την προηγούμενη έγκρισή σας χρήση και με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει, δημοσιοποιεί, πουλάει , ανταλλάσσει τα προσωπικά στοιχεία και τις πληροφορίες που μας εμπιστεύεστε , εκτός αν αυτό επιβάλλεται από δικαστική απόφαση ή απόφαση άλλης δημόσιας αρχής.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την έναρξη χρήσης της ιστοσελίδας, τις αγορές σας και τις παραγγελίες σας είναι η γνωστοποίηση από πλευράς σας κάποιων προσωπικών σας στοιχείων. Η ευθύνη για την ακρίβεια των προσωπικών στοιχείων και πληροφοριών βαρύνει αποκλειστικά τον παρέχοντα αυτά και δεν πρέπει να είναι ψευδή, ανακριβή ή παραπλανητικά.

Με την επιφύλαξη των διατάξεων του άρθρου του παρόντος, που αφορά τα Προσωπικά Δεδομένα, μπορείτε να ζητήσετε οποιαδήποτε στοιχεία τηρούνται για εσάς καθώς και την διόρθωσή τους σε περίπτωση που μπορείτε να τεκμηριώσετε την ύπαρξη λάθους ή και οριστικής διαγραφής τους από την βάση των δεδομένων μας. Η διαδικασία της διαγραφής μπορεί να γίνει σε διάστημα όχι μικρότερο από 7 ημέρες ή μεγαλύτερο από 14 ημέρες από την ημερομηνία υποβολής της σχετικής αίτησης. Για τη δική σας ασφάλεια, θα πρέπει και εσείς να χειρίζεστε όλες τις πληροφορίες που παρέχονται μέσω της υπηρεσίας ως εμπιστευτικές και απόρρητες και να μην προβαίνετε σε οποιαδήποτε αποκάλυψή τους σε τρίτα πρόσωπα.

Κατά την επίσκεψή σας στις σελίδες του www.aellas.gr είναι πιθανό να σας ζητηθεί να δηλώσετε προσωπικά σας στοιχεία που σας αφορούν (όνομα, επίθετο επάγγελμα, ηλεκτρονική διεύθυνση, κλπ.) κατά κανόνα για να διεκπεραιώσουμε παραγγελίες σας ή για να παράσχουμε τις υπηρεσίες μας.

Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στις σελίδες και τις υπηρεσίες των διαδικτυακών τόπων www.aellas.gr, τηρούνται αποκλειστικά και μόνο για λόγους που αφορούν τις συναλλαγές σας μαζί μας, την βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών και την διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο (με εξαίρεση όπου προβλέπεται από το Νόμο στις αρμόδιες και μόνο αρχές).

Σε κάθε περίπτωση οι εργαζόμενοι της ΑΕΛΛΑΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΟΝ ΙΚΕ που έχουν πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα είναι συγκεκριμένοι και η πρόσβαση προσώπων χωρίς εξουσιοδότηση στα προσωπικά σας δεδομένα απαγορεύεται. Κάθε εύλογο μέτρο για την ασφάλιση των δεδομένων σας έχει παρθεί. Τα προσωπικά σας στοιχεία σε εξαιρετικά σπάνιες και ειδικές περιπτώσεις δύναται να γνωστοποιούνται και σε συνεργαζόμενες με την ΑΕΛΛΑΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΟΝ ΙΚΕ επιχειρήσεις, με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης σας μαζί μας, αλλά πάντοτε υπό προϋποθέσεις που εξασφαλίζουν πλήρως ότι τα προσωπικά σας στοιχεία δεν υφίστανται οποιαδήποτε παράνομη επεξεργασία.

Για οποιαδήποτε απορία ή πρόταση ή δήλωση που σχετίζεται με αυτά τα θέματα παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στέλνοντας μύνημα στη ηλεκτρονική διεύθυνση aellasboats@gmail.com ή καλώντας το τηλ +30 210 2403400 . Σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή ο χρήστης διατηρεί το δικαίωμα ενημέρωσης ή και αντίρρησης στην περαιτέρω επεξεργασία των στοιχείων του σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Εδώ μπορείτε να δείτε με λεπτομέρεια την Πολιτική απορρήτου της ΑΕΛΛΑΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΟΝ ΙΚΕ.

Αγορά προϊόντων:

H ΑΕΛΛΑΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΟΝ ΙΚΕ δεσμεύεται ως προς την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στην ιστοσελίδα της www.aellas.gr,τόσο όσον αφορά την ύπαρξη των ουσιωδών χαρακτηριστικών που κατά περίπτωση περιγράφονται για κάθε προϊόν που διαθέτει, όσο και για την ακρίβεια των στοιχείων που αφορούν τις παρεχόμενες, από το ηλεκτρονικό κατάστημα της ΑΕΛΛΑΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΟΝ ΙΚΕ, υπηρεσιών.
Η ΑΕΛΛΑΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΟΝ ΙΚΕ θα κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας αλλά παρόλα αυτά δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη σε τιμές και χαρακτηριστικά προϊόντων που έχουν διαφύγει της προσοχής υπηρεσιών ή έχουν προκύψει ακούσια και δεν μπορεί να εξασφαλίσει, ότι δεν θα υπάρξουν διακοπές λειτουργίας της ιστοσελίδας εκ λόγων ανωτέρας βίας ή «ανθρώπινα» λάθη κατά την ενημέρωση ή αναγραφή της τιμής ενός προϊόντος.

Για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των αγορών, σας καλούμε εφόσον διαπιστώσετε ότι κάποιο προϊόν προσφέρεται σε ασυνήθιστα χαμηλή ή υψηλή τιμή σε σχέση με την αγοραία αξία του, πριν προχωρήστε στην παραγγελία του να μας ενημερώσετε εγγράφως, στέλνοντάς μύνημα στη ηλεκτρονική διεύθυνση info@aellas.gr.

Καθυστέρηση παράδοσης παραγγελίας:
Η παραγγελία σας δύναται να καθυστερήσει να παραδοθεί για τους εξής λόγους:

 • Τα υλικά κατασκευής έχουν καθυστερήσει να σταλούν από τους προμηθευτές μας. Σε αυτή την περίπτωση θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να επιλέξετε νέα ημερομηνία παράδοσης .
 • Το προϊόν που παραγγείλατε έχει καταργηθεί και δεν είναι πλέον διαθέσιμο Στην περίπτωση αυτή υπάλληλος της εταιρείας μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας για να σας δώσει όλες τις εναλλακτικές λύσεις.
 • Σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει την παράδοση της παραγγελίας σας. Και σε αυτή την περίπτωση θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να επιλέξετε νέα ημερομηνία παράδοσης .
 • Σε περίπτωση που είναι αδύνατη η τηλεφωνική ή/και η μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) επικοινωνία μαζί σας (εάν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στην παραγγελία σας, είτε σε σχέση με το προϊόν είτε σε σχέση με την πληρωμή του) επειδή πχ τα στοιχεία σας που έχετε καταχωρήσει δεν είναι σωστά ενημερωμένα.

Ακύρωση παραγγελίας:

Για οποιαδήποτε ακύρωση μιας παραγγελίας (ολικά ή μερικά) και για την δική σας εξασφάλιση, θα πρέπει να ενημερώσετε την εταιρεία ΑΕΛΛΑΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΟΝ ΙΚΕ μόνο εγγράφως, στέλνοντας μύνημα στη ηλεκτρονική διεύθυνση info@aellas.gr.

Τρόποι πληρωμής:
Για τη διευκόλυνση και εξυπηρέτηση όλων όσων επιθυμούν να αγοράσουν από το κατάστημά μας, το Α.ΕΛΛΑΣ διαθέτει τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής:

 • Πληρωμή μέσω κατάθεσης στο τραπεζικό λογαριασμό της EUROBANK με IBAN GR5002604020000050200450220 στην επωνυμία ΑΕΛΛΑΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΟΝ ΙΚΕ.
 • Πληρωμή μέσω PayPal, επιλέγοντας ως τρόπο πληρωμής το PayPal μεταφέρεστε αυτόματα στη σελίδα του PayPal για την πραγματοποίηση της συναλλαγής και εξόφλησης της παραγγελίας. Η PayPal αποτελεί τον πιο γνωστό, ασφαλή και αξιόπιστο διαμεσολαβητή για Online συναλλαγές. Εάν δεν διαθέτετε λογαριασμό PayPal, μπορείτε να εγγραφείτε εδώ, χρησιμοποιώντας την χρεωστική ή την πιστωτική σας κάρτα ή μέσω του τραπεζικού σας λογαριασμού. Οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω PayPal διέπονται από τους Όρους & Συνθήκες της υπηρεσίας PayPal.
 • Πληρωμή μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας μέσω της Stripe για ασφαλείς συναλλαγές.
 • Πληρωμή μέσω αντικαταβολής.

Τρόπος και χρόνος και έξοδα αποστολής:

 • Παραλαβή από το κατάστημα εντός τριών ημερών χωρίς έξοδα αποστολής.
 • Αποστολή μέσω της EASY MAIL εντός τριών ημερών με τα ακόλουθα έξοδα:

ΕΝΤΟΣ ΠΟΛΕΩΝ

<2kg 3,10€

>2kg 4,34€ΧΕΡΣΑΙΟΙ & ΝΗΣΙΩΤΙΚΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

<2kg 5,58€

>2kg 8,06€Σε περίπτωση αντικαταβολής τα παραπάνω ποσά επιβαρύνονται με 3,72€.

Στις ανωτέρω τιμές συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ 24%.

Τιμές των προϊόντων:
Στις τιμές που αναγράφονται δίπλα από κάθε προϊόν έχει ήδη υπολογιστεί ο εκάστοτε ΦΠΑ 24%.

Επιστροφές προϊόντων:
Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάστασή τους:

 • Σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα της ΑΕΛΛΑΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΟΝ ΙΚΕ πουλήθηκαν λανθασμένα προϊόντα, προϊόντα κακής ή ελαττωματικής ποιότητας, προϊόντα με κακή συσκευασία ή παρουσιάστηκε λάθος στην λήψη της παραγγελίας. Σε αυτήν την περίπτωση το ανώτατο χρονικό περιθώριο επιστροφής ενός προϊόντος για αντικατάσταση είναι δεκατέσσερις (14) ημερολογιακές ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής του τιμολογίου ή της απόδειξης λιανικής πωλήσεως.
 • Σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες υπήρξε πρόβλημα / πραγματικό ελάττωμα στο προϊόν (λειτουργίας ή ποιότητας) το οποίο καλύπτει η εγγύηση του προϊόντος και εφόσον η εγγύηση έχει δοθεί από την ΑΕΛΛΑΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΟΝ ΙΚΕ. Δεν εμπίπτουν στην παρούσα διάταξη προϊόντα που καλύπτονται από εγγυήσεις τρίτων όπως από τον κατασκευαστή του προϊόντος ή τον αντιπρόσωπο του
 • Υπαναχώρηση παραγγελίας. Έχετε δικαίωμα να επιστρέψετε το προιον αρκεί να μας ενημερώσετε εγγράφως εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή της και αρκεί τα προϊόντα να βρίσκονται σε άρτια κατάσταση.

Επιπλέον, για όλες τις περιπτώσεις, θα πρέπει το προϊόν προς αντικατάσταση-επισκευή να συνοδεύεται απαραίτητα με την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς, την αρχική του συσκευασία, τις οδηγίες χρήσης του αν υπάρχουν, το έντυπο εγγύησης αν υπήρχε αρχικά, να μην έχει κάποια φθορά, να μην έχει χρησιμοποιηθεί, να μην έχει εγκατασταθεί και να μην έχει τροποποιηθεί με οποιονδήποτε τρόπο.

Πριν από κάθε επιστροφή συνίσταται να προηγηθεί συνεννόηση εγγράφως, στέλνοντας μύνημα στη ηλεκτρονική διεύθυνση info@aellas.gr .

Σε περίπτωση που δεν τηρηθούν τα ανωτέρω, η ΑΕΛΛΑΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΟΝ ΙΚΕ δύναται να μην αποδεχτεί την όποια επιστροφή.

Η εταιρεία ΑΕΛΛΑΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΟΝ ΙΚΕ επιφυλάσσεται ως προς το χρόνο παράδοσης των προϊόντων στις περιπτώσεις ανωτέρας βίας. Το site Α.ΕΛΛΑΣ ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, αλλά εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των τελικών καταναλωτών περί της μη διαθεσιμότητας τους και τον χρόνο παράδοσης.

Το site Α.ΕΛΛΑΣ παρέχει το περιεχόμενο (π.χ. πληροφορίες, ονόματα, φωτογραφίες, απεικονίσεις, κ.λ.π.), τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που διατίθενται μέσω του δικτυακού τόπου "όπως ακριβώς έχουν".

Σε καμία περίπτωση η ΑΕΛΛΑΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΟΝ ΙΚΕ δεν φέρει ευθύνη για τυχόν απαιτήσεις νομικής ή αστικής ή/και ποινικής φύσεως ούτε για τυχόν ζημία (θετική, ειδική ή αποθετική η οποία ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, διαζευκτικά ή/και σωρευτικά συνίσταται σε απώλεια κερδών, δεδομένων, διαφυγόντα κέρδη, χρηματική ικανοποίηση κ.λ.π.) από επισκέπτες του δικτυακού τόπου ή τρίτους από αιτία που έχει σχέση με τη λειτουργία ή μη ή/και τη χρήση του δικτυακού τόπου ή/και σε αδυναμία παροχής υπηρεσιών ή/και πληροφοριών που διατίθενται από αυτόν ή/και από τυχόν μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού.

Η ΑΕΛΛΑΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΟΝ ΙΚΕ δεν φέρει ευθύνη για προβλήματα που μπορεί να προκύψουν από λάθος χρήση ή εγκατάσταση των προϊόντων από τους πελάτες.

Ενημερωτικά και Διαφημιστικά μηνύματα:
Η εταιρεία ΑΕΛΛΑΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΟΝ ΙΚΕ παρέχει τη δυνατότητα στους χρήστες του site να επιλέξουν την πληροφόρησή τους για τα νέα προϊόντα που διαθέτει στην αγορά και για άλλες τυχόν προσφορές, διακανονισμούς πληρωμής κλπ με την αποστολή διαφημιστικών - ενημερωτικών μηνυμάτων στην ηλεκτρονική ή ταχυδρομική τους διεύθυνση ή δια του τηλεφώνου. Η εταιρεία δεν θα χρησιμοποιήσει καταχρηστικά την παραπάνω υπηρεσία. Δίδεται δε πάντοτε στους χρήστες η δυνατότητα διακοπής της λήψης ενημερωτικών ή διαφημιστικών μηνυμάτων.

Cookies: Όπως τα περισσότερα sites στο διαδίκτυο έτσι και στο Α.ΕΛΛΑΣ χρησιμοποιούμε cookies έτσι ώστε να έχουμε πρόσβαση σε ορισμένες πληροφορίες κάθε φορά που περιηγείστε με κάποιον web browser στο κατάστημα μας. Χωρίς την χρησιμοποίηση των cookies θα ήταν αδύνατον να σας προσφέρουμε σημαντικές υπηρεσίες όπως: κατάσταση παραγγελιών, προσωπικές ρυθμίσεις (π.χ. ρυθμίσεις παραγγελίας με 1 κλίκ), αποθήκευση αντικειμένων στο καλάθι ή στην λίστα υπενθύμισης σας μεταξύ δύο επισκέψεών σας κ.α. Τα Cookies είναι αλφαριθμητικά αρχεία που μεταβιβάζουμε στον σκληρό δίσκο των υπολογιστών σας διαμέσου του διαδικτύου σας έτσι ώστε να σας προσφέρουμε υπηρεσίες όπως αυτές που αναφέρθηκαν παραπάνω. Στις ρυθμίσεις του browser σας μπορείτε να επιλέξετε να εμποδίσετε τον browser σας από το να δέχεται νέα cookies ή να σας ρωτάει κάθε φορά που ένα νέο cookie πρόκειται να εγκατασταθεί στον σκληρό σας δίσκο. Παρ' όλα αυτά θα πρέπει να γνωρίζετε πως αν επιλέξετε να εμποδίζετε τα cookies από το να αποθηκευτούν στον σκληρό σας δίσκο δεν θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποιες υπηρεσίες του καταστήματος μας.

Ισχύον Δίκαιο:
Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω του site Α.ΕΛΛΑΣ διέπονται από το Ελληνικό δίκαιο, και τους οικείους σχετικούς νόμους, που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994) που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση.