Η Α.ΕΛΛΑΣ Αγγελόπουλος Νικόλαος ΙΚΕ, συνεχιστής της γνωστής εταιρείας A.HELLAS, που από το 1967 κατασκευάζει σκάφη κάθε είδους, διατηρώντας σαν κύρια δραστηριότητα της την κατασκευή σκαφών αναψυχής, όπου κατέχει και σήμερα ένα μεγάλο κομμάτι της Ελληνικής αγοράς όπου εκτός από την δημοφιλή σειρά σκαφών Α.ΕΛΛΑΣ, παράγει και άλλες σειρές επωνύμων σκαφών, πολύ γνωστά ονόματα στην αγορά, για άλλες εταιρείες.

                 Το ναυπηγείο μας έχει επίσης κατασκευάσει ειδικά σκάφη για το Πολεμικό Ναυτικό, την Μ.Υ.Κ. (Μονάδα υποβρυχίων καταστροφών), την Ελληνική Αστυνομία, την Πολεμική Αεροπορία., σκάφη για την Ε.Ι.Ο. (Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία), το Λιμενικό Σώμα, σκάφη για τεχνικές εταιρείες που κατασκευάζουν μεγάλα τεχνικά και λιμενικά έργα και άλλα ειδικά σκάφη για κάθε χρήση, εκμεταλλευόμενη πλήρως την εμπειρία μας.

                 Οι εγκαταστάσεις παραγωγής της Α.ΕΛΛΑΣ Αγγελόπουλος Νικόλαος ΙΚΕ βρίσκονται στην Λ. Θρακομακεδόνων 62, στις Αχαρνές, όπου και κατασκευάζονται τα προϊόντα μας και όπου παράλληλα έχουμε οργανώσει ένα σύγχρονο κέντρο επισκευής και συντήρησης σκαφών και μηχανών θαλάσσης, πλαισιωμένο από τους πλέον έμπειρους τεχνικούς και οργανωμένο με τον πιο σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό.

                 Ο βασικότερος όμως στόχος της εταιρείας μας, είναι να μεγιστοποιείται η ικανοποίηση του Πελάτη, παρέχοντας με συνέπεια και συνεχώς, προϊόντα πολύ υψηλής ποιότητας, που ικανοποιούν αφενός τις απαιτήσεις τους και είναι προσαρμοσμένα στις σχετικές Κοινοτικές προδιαγραφές, διατάξεις και νόμους.