2 Χρόνια Εγγύηση

Ηλεκτρικές σανίδες-Onean (SURFBOARDS)

Μια ηλεκτρική σανίδα  της Onean είναι μια σανίδα σχεδιασμένη για ολίσθηση πάνω στο νερό επιτυγχάνοντας μεγάλες ταχύτητες χωρίς την ανάγκη κυμάτων. Τροφοδοτείται από μια μπαταρία ιόντων λιθίου, ενεργοποιώντας τον κινητήρα τζετ όταν πατάτε την σκανδάλη. Ανάλογα με το σχήμα της, μια μηχανοκίνητη σανίδα (ή αλλιώς jetboard) είναι ιδανική για παιχνίδι στο νερό, φτάνοντας σε υψηλές ταχύτητες ή απλά ταξιδεύοντας σε χαμηλές ταχύτητες.

Όπως όλα τα ηλεκτρικά οχήματα, οι ηλεκτρικές σανίδες έχουν πολύ λίγη και εύκολη συντήρηση. Ξεχάστε λάδια, μπουζί και σύνθετους κινητήρες. Δεν χρειάζονται τεχνικές γνώσεις. Οι ηλεκτρικές σανίδες είναι ο καλύτερος τρόπος για να διατηρήσουμε τους ωκεανούς και τις λίμνες μας απαλλαγμένες από ρύπανση ενώ ταυτόχρονα απολλαμβάνουμε το παιχνίδι και την θάλασσα.

Εύκολη Συντήρηση με την υποστήριξη της Α.Ελλάς

Ηλεκτρικές σανίδες JET-Onean (JETBOARDS)

Οι Onean JETBOARDS είναι τέλεια κατασκευασμένες και άψογα διαμορφωμένες ηλεκτρικές σανίδες για μια εμπειρία όπως καμία άλλη, την απόλαυση της ολίσθησης πάνω από το νερό. Τροφοδοτείται από μπαταρία ιόντων λιθίου μεγάλης χωρητικότητας, το jet ωθεί την σανίδα με μεγάλη ισχύ για να φτάσει ταχύτητες έως και 50 km / h  ή ακόμα και να απολαύσετε χαλαρωτικές εκδρομές, ανάλογα με το στυλ οδήγησης σας-οι ταχύτητες είναι ρυθμιζόμενες. Η Onean έχει αναπτύξει μια μηχανοκίνητη σανίδα του σερφ για κάθε τύπο αναβάτη. Επιλέξτε το δικό σας.

Υπάρχει μια μοναδική ηλεκτρική σανίδα ειδικά σχεδιασμένη για εσάς. Ανάλογα με τις ανάγκες σας, θα βρείτε ποιο από αυτά σας ταιριάζει καλύτερα. Αν ψάχνετε για ένα γρήγορο jetboard, ρίξτε μια ματιά στο Carver X, τον πιο ισχυρό από τα μοντέλα της Onean. Από την άλλη πλευρά, το Carver Twin σας δίνει μεγαλύτερη ευελιξία. Για κρουαζιέρες και μεγάλες εκδρομές, ρίξτε μια ματιά στο Manta, το πιο σταθερό μηχανοκίνητο μοντέλο της Onean.

Επιλογή σανίδας

CARVER X

Μια μηχανοκίνητη σανίδα για αναβάτες άνω των 85kg.

CARVER TWIN

Μια μηχανοκίνητη σανίδα για όλα τα γούστα. 

MANTA

Μια πολύ σταθερή σανίδα σχεδιασμένη για μεγάλες εκδρομές.